Taustaa

Aloitin alunperin sijoitusaiheisen blogin kirjoittamisen lokakuussa 2012 vielä opiskellessani taloustieteitä yliopistossa nimellä opiskelijan arvokkaat sijoitukset. Ensimmäiset osakesijoitukseni tein kolme vuotta aiemmin vuonna 2009. Alunperin idea kirjoittamiseen kumpusi mielenkiinnosta arvosijoittamiseen, josta olin tuolloin lukenut useita kirjoja. Tarkoitukseni oli kirjoittaa osakkeista ja osakepoiminnasta arvosijoittajan näkökulmasta.

Enää en ole ollut opiskelija useaan vuoteen, ja suorat osakesijoitukset ovat jääneet huomattavasti vähemmälle. Sijoitukseni suuntautuvat nykyään enimmäkseen ETF-rahastoihin. Mielenkiinto sijoittamista ja rahoitusmaailmaa kohtaan on kuitenkin säilynyt vähintäänkin yhtä suurena.

Siksipä blogikin on muuttunut alkuajoista ja kirjoitustahti hiljentynyt, joten päätin myös nimetä sivuston uudelleen. Pohdintoja sijoittamisesta -blogin tarkoitus ei ole käsitellä yksittäisiä osakkeita tai olla päiväkirjamainen, vaan tarkoitus on kirjoittaa sijoittamisesta maalaten laveammalla pensselillä. Toki kirjoitan lopulta mitä mieleen juolahtaa, mutta pääasiallisesti pyrin käsittelemään aihepiirin ajankohtaisia aiheita ja myös rahoitusteoriaa. Vanhat kirjoituksenikin pidän edelleen saatavilla sivuston syövereissä (löytyvät haulla).

Kirjoitan ehkäpä eniten itselleni. Kirjoittaminen on mielestäni yksi parhaista tapoja oppia ja kehittää itseään. Olisi kuitenkin varsin loistavaa, jos joku muukin kokee hyötyvänsä jorinoistani.

Mielipiteet ovat aina omiani. Kohdistakaa risut ja ruusut allekirjoittaneelle.

Tervetuloa sivustolleni!
_____________________________________________


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti